Irina Bara a pierdut finala turneului ITF de la Szekesfehervar dar a câştigat trofeul la dublu

tenesite.info

Irina Bara (188 WTA) a pierdut finala turneului ITF de la Szekesfehervar (Ungaria). Trofeul a fost adjudecat de Nicoleta-Cătălina Dascălu (391 WTA). Meciul a durat o oră și 43 de minute.

Irina Bara a început mult mai bine partida, s-a desprins la 4-1 (două break-uri în față), însă Dascălu a avut o revenire de senzație și a câștigat setul cu 7-5, după ce a câștigat de trei ori la primire. Nicoleta nu a mai avut nicio problemă în setul secund, a returnat foarte bine și a salvat cele două mingi de rebreak avute de Irina.

În urma succesului din Ungaria, Dascălu va urca până pe locul 318 în clasamentul WTA (salt de 73 de poziții). Cea mai bună clasare din cariera Nicoletei a fost locul 277, obținut în iulie 2016. De asemenea, Irina Bara va ocupa începând de luni poziția 168.

La dublu, bihoreanca Irina Bara (locul 91) a câştigat turneul „Kiskut Open” din Ungaria făcând pereche cu Maryna Zanevska (Belgia, 382 WTA). În finală, au dispus cu 3-6, 6-2, 10-8 de Akgul Akgul Amanmuradova (Uzbekistan, 236 ETA) / Elena Bogdan (191 WTA) după o oră şi jumătate de joc. Pentru Irina a fost a 28-a victorie la un turneu de dublu din carieră. Turneul „Kiskut Open”, desfăşurat pe zgură la Szekesfehervar, a fost dotat cu premii totale de 60.000 de dolari.Bihoreanca

Distribuie informația
Alte știri