Irina Bara, în Grupa A la WINNERS OPEN de la Cluj-Napoca

Miercuri, la Winners Sports Club din Cluj-Napoca, a avut loc tragerea la sorți a grupelor turneului de tenis WINNERS OPEN. Horia Tecău a extras numele concurentelor, alături de Patrick Ciorcilă, managerul turneului. Cele 2 grupe sunt:

GRUPA A:

  1. Gabriela Ruse
  2. Irina Bara
  3. Georgia Crăciun

GRUPA B:

  1. Irina Begu
  2. Jaqueline Cristian
  3. Miriam Bulgaru

Jucătoarele vor juca după sistemul Round Robin. În faza grupelor (joi si vineri) se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu super-tiebreak până la 10 în setul decisiv. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica mai departe. În semifinale și finală se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu set decisiv și tie-break la 6-6.

Horia Tecău: “Turneul Winners Open este o oportunitate imensă pentru fete să joace niște meciuri cât de oficial se poate în aceste momente, după săptămâni bune de antrenamente. Acum au șansa să intre pe teren la meci și cred că sunt foarte motivate. Iar în această situație, este cel mai apropiat lucru de un turneu oficial internațional. Poate fi un început în campania noastră de calificare pentru olimpiada de anul viitor.

Jucătoarele au sosit deja la Cluj și au participat la un prim antrenament. Turneul va începe joi, 2 iulie, ora 11.00, cu Irina Bara și Georgia Crăciun în teren. Atașat găsiți programul meciurilor. Aici, poze de la extragere și antrenamente, iar aici video cu extragerea grupelor.

Turneul de tenis WINNERS OPEN are loc în perioada 2-5 iulie, la Cluj. Din cauza situației actuale, accesul publicului va fi restricționat, dar meciurile vor fi transmise live pe pagina de facebook Sports Festival și pe Digi Sport.

Distribuie informația
Alte știri