Irina Bara: Nu cred că există o onoare mai mare decât aceasta de a-ţi reprezenta ţara şi mai ales de a juca acasă

Foto: eurosport.ro

Irina Maria Bara o va înfrunta pe Elisabetta Cocciaretto în prima partidă de simplu a întâlnirii dintre echipele feminine de tenis ale României şi Italiei, care va avea loc vineri şi sâmbătă în play-off-ul Grupei Mondiale a competiţiei Billie Jean King Cup, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Bihoreanca a declara că este încrezătoare că îşi va gestiona emoţiile la meciul de deschidere al confruntării de la Cluj-Napoca. Sportiva a precizat că este pregătită pentru a o înfrunta pe Elisabeta Cocciaretto.

“Nu cred că există o onoare mai mare decât aceasta de a-ţi reprezenta ţara şi mai ales de a juca acasă. Mi-am dorit întotdeauna să fiu prezentă în echipa de Fed Cup şi să aduc mai multe victorii. Din ce mi-au spus fetele meciul de deschidere o să fie ceva mai dificil, va fi imediat după imn, o să fie mai multe emoţii, dar eu sunt sigură că o să le gestionez şi o să mă descurc”, a spus Bara.

România întâlneşte Italia vineri şi sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup.

Programul complet al confruntării este următorul:

Vineri, primul meci de la ora 15.30: Irina Bara (132 WTA) – Elisabeta Cocciaretto (111 WTA); Mihaela Buzărnescu (137 WTA) – Martina Trevisan (99 WTA)

Sâmbătă, primul meci de la ora 14.00: Irina Bara (132 WTA) – Martina Trevisan (99 WTA); Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) – Mihaela Buzărnescu (137 WTA); Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse – Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone

Distribuie informația
Alte știri