„Isprăvile lui Păcală”, spectacol de neuitat pentru micii membri DASO. Comunicat

În virtutea bunei colaborări, de mai bine de doi ani, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, Clubul Lions Oradea şi Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia, derulează proiecte menite să sprijine prin diferite acţiuni sociale şi nu numai, comunitatea. Astfel, în acest sfârşit de săptămână, celor mai importanţi membri ai comunităţii noastre, copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani, proveniţi din familii mai puţin norocoase, li s-a oferit, gratuit, un spectacol de neuitat, „Isprăvile lui Păcală”, la Teatrul de păpuși pentru copii și tineret ”ARCADIA”.

Povestea lui Ion Creangă, pusă în scenă de către Constantin Cubleşan şi Petre Ghimbăşan, cu o distribuţie de excepţie, ilustrează viaţa la ţară, văzută prin ochii marelui scriitor român şi îi familiarizează pe cei mici cu arhaismele şi regionalismele, componente ale limbii române.
Pentru aceşti copii, vizita la teatru este un moment special, un moment menit să contribuie la dezvoltarea lor armonioasă, iar scopul nostru este acela de a le oferi cât mai multe astfel de evenimente.

În cadrul parteneriatului, dorim să oferim copiilor din familii nevoiaşe, momente inedite şi posibilitatea de se familiariza treptat cu lumea teatrului, spectacolul oferit fiind al cincilea de la începutul colaborării. Aducem mulţumiri partenerilor noştri Clubul Lions Oradea şi Teatru Arcadia, care au răspuns întotdeauna solicitărilor noastre.

Distribuie informația

Alte știri