„Istoria timbrului”, activitatea de educație adresată elevilor bihoreni din clasele primare

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea și Poșta Română prin OJP Bihor, activitatea de educație muzeală Istoria timbrului, adresată elevilor din clasele primare și care va cuprinde:

  • Prezentarea istoriei timbrelor în România;
  • Prezentarea unor colecții de timbre și a modului cum se păstrează acestea;
  • Învățarea scrierii corecte a datelor de expediere și a lipirii timbrului pe plic;
  • Vizitarea secției de Istorie (fără ghidaj)
  • Activitatea va fi imortalizată și reprodusă pe fotografii care vor fi oferite fiecărui elev, reprezentând astfel o amintire plăcută de care copiii vor fi foarte încântați.

Rugăm participanții și cadrele didactice să aibă fiecare asupra lor o scrisoare sau o felicitare completate, pe care ulterior, în cadrul atelierului, le vor expedia, la adresa dorită, pe care trebuie, de asemenea, să o aibă la ei.

Activitatea se va desfășura la sediul instituției din Str. Armatei Române nr.1/A, în perioada 14-16 noiembrie 2023, orele 09.00 – 10.00 și 10.15 – 11.15. 

Programările se pot face la nr. de telefon 0722/081.499, de luni până vineri, între orele 9.00-15.30. Atelierul se desfășoară cu grupuri de minim 10 copii. Taxa de participare este de 20 lei/elev.

Activitățile vor fi organizate și susținute de către Andreea Pop – muzeograf și Dalida Moga – educator muzeal, de la Secția Relații Publice și Expoziții.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri