Îți dorești nunta perfectă? Vino la MOJO Wedding Expo

An nou, planuri noi! ERA Park Oradea va da, în curând, startul unui târg de nunți, în care viitoarele mirese, viitorii miri, dar și nașii, socrii, miresucile mici și domnișoarele de onoare vor găsi toate ingredientele de care au nevoie pentru nunta perfectă! Prima ediție a MOJO Wedding Expo se va desfășura în zona cupolei centrului comercial, în perioada 26-28 ianuarie.

Viitorii miri vor putea găsi, într-un singur loc, decoruri îndrăznețe și elegante, servicii care vor completa armonios nunta, dar și idei de la cei mai tari profesioniști din domeniu. Sâmbătă și duminica, pe scenă vor avea loc reprezentanții live cu Magic Band, Cvartetul Espressione si Trupa West dar și workshop-uri de hairstyle și make-up, dansuri si multe altele.

Viitorii miri vor putea participa şi la o tombolă, în urma căreia vor primi vouchere valorice pe care le vor putea cheltui la magazinele din ERA Park, dar vor putea concura și pentru marele premiu, un super dormitor oferit de MOBEXPERT, numai bun pentru a fi pus în casă nouă.

Vineri, 26 ianuarie, programul va fi între orele 12.00 și 21.00, sâmbătă între 11.00 și 21.00, iar duminică între 11.00 și 20.00. Intrarea este liberă pentru toată lumea, așa că vă așteptăm cu drag.
Pentru că o casă cu adevărat „de piatră” începe cu o nuntă pe măsură!

Distribuie informația
Alte știri