ITM Bihor: Campania de informare cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea INSPECŢIEI MUNCII

În data de 11.07.2024, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea INSPECŢIEI MUNCII, conform prevederilor Legii nr. 337/2018, inspectorii de muncă  din cadrul Inspectoratului  Teritorial  de  Muncă BIHOR nu au desfăşurat activităţi specifice de control, ci au participat la o Campania de informare și conștientizare a angajatorilor și a angajaților, purtând discuții cu aceștia privind legislația muncii, reglementările de bază în domeniul relațiilor de muncă și a securității și sănătății în muncă, fiind distribuite pliante informative în acest sens.

Acțiunea inițiată cu această ocazie de Inspectoratul Teritorial de Muncă Bihor s-a desfășurat  pe raza municipiului Oradea, municipiului Beiuș, municipiului Salonta și a comunei Sânmartin.

Pe această cale Inspectoratul  Teritorial  de  Muncă Bihor îşi exprimă mulţumirile pentru buna colaborare cu: – cei care activează în domeniul muncii; – Ministerul Muncii și Solidarițății Sociale; – Inspecția Muncii; – autorităţile locale; – reprezentanţii partenerilor sociali; – instituţiile  publice cu atribuţii de control; – reprezentanții mass-media.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri