Iubitorii de escaladă din Bihor sunt așteptați la „Lazuri Climbing Fest”

Centrul pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor, Agenția de Management al Destinației Bihor, Crux Escaladă Oradea și Clubul de Speologie Cristal Oradea vă invită să petreceți un sejur activ în Pădurea Craiului, în perioada 31 mai – 3 iunie.

LAZURI CLIMBING FEST este un festival de escaladă, o oportunitate oferită practicanților acestui sport cât și celor care își doresc să vadă ce înseamnă cățărarea liberă. Acest eveniment se adresează deopotrivă cățărătorilor și iubitorilor de munte, aducând laolaltă pentru trei zile cățărători cu experiență și începători în ale escaladei. Toți participanții vor beneficia de vauchere de reducere pentru vizitarea celor două peșteri pe care CAPDD Bihor le administrează: Peștera cu Cristale din mina Farcu și Peștera Meziad.

În timpul festivalului, va exista o zonă de relaxare, amenajată cu sprijinul MinorSwing (hamace), astfel încât timpul petrecut în natură să fie cât mai plăcut. De asemenea, în tabăra de bază a evenimentului situată chiar pe dealul din apropierea Peșterii cu Cristale din mina Farcu vor fi amplasate în cele trei zile, câteva standuri cu produse locale, fiind promovată ideea de turism responsabil prin susținerea comunităților.

Dacă doriți să participați la LAZURI Climbing Fest 2018 și nu v-ați înscris încă, invităm să completați formularul de înscriere la eveniment, pe care îl găsiți pe pagina Climb in Bihor (www.facebook.com/climbinbihor) sau pe pagina de facebook a evenimentului.

Până acum au confirmat participarea peste 100 de cățărători din mai multe orașe ale țării și din străinătate (Ungaria, Austria, Germania), dar avem semnale că numărul participanților va fi mai mare aceștia urmând a se înscrie la fața locului. Pentru primii 50 de participanți care s-au înscris pentru escaladă în cadrul festivalului sunt garantate kituri de festival. Vă așteptăm în perioada 31 mai – 3 iunie la LAZURI CLIMBING FEST cu voie bună, chef de cățărat și multe surprize!

Foto: Alexandru Sava

Distribuie informația
Alte știri