Iubiti aventura si natura in toata splendoarea ei ! O destinatie de neuitat e Canionul 7 scari

Canionul Şapte Scări se află în Masivul Piatra Mare şi are o lungime de 160 de metri cu o diferenţă de nivel de 58 de metri, aflându-se la o altitudine de 948 de metri. Accesul principal pe traseu, care durează aproximativ o oră, se face din zona localităţii Timişul de Sus, de pe Drumul Naţional 1 (traseul cu banda galbenă).

Turiştii care ajung in zona pot încerca tirolienele în intervalul orar 10.00 – 18.00. Tiroliana de la Canionul 7 Scări, din Masivul Piatra Mare, cu o lungime totală de peste doi kilometri a fost redeschisă, scrie News.ro. Sunt 23 de trasee pentru adulţi şi copii, cu o înclinaţie între două şi patru grade. Cel mai scurt are 47 de metri, iar cel mau lung măsoară 273 de metri.

Biletele pentru accesul la tiroliană costă 50 de lei de persoană pentru traseele lungi şi respectiv, 20 de lei pentru copii, prețuri în care intră și echipamentul. Tiroliana porneşte de la canion, urmează traseul drumului forestier din zonă, trece pe lângă cabană şi traversează pârâul Şapte Scări prin mai multe puncte.

Alte știri