Iubitorii de literatură din Oradea, invitați la o inedită lansare de carte

Poetul româno-canadian Ionuţ Caragea, rezident în Oradea, îşi lansează volumul de aforisme joi, 12 aprilie, ora 17, la Biblioteca Judeţeană Gheorghe Şincai, în cadrul manifestărilor Punţi peste Crişuri ale Cenaclului, tot româno-canadian, Prietenii Poeziei.

Primii 25 care intră pe uşa sălii de la etajul al doilea vor primi un exemplar gratuit din carte. Se va prezenta şi discuta, cu această ocazie, formula şi perspectiva cenaclului, ce îşi propun coordonatorii lui şi ce aşteptări au de la publicul orădean cititor de literatură.

Nu în ultimul rând, exemplarul din carte va fi asortat cu o felie de tort, dezvelit cu ocazia zilei de naştere a autorului. Acelaşi, lup bătrân (de mare?) care îşi schimbă părul, dar năravul…

Dan Horaţiu Popescu

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri