Iubitorii de teatru, invitați la Festivalul OPEN STUDIO ACT!!!

Teatrul independent STUDIO ACT din Oradea anunță cea de-a treia ediție a Festivalului OPEN STUDIO ACT!!!, care va avea loc în perioada 22-25 august la sediul din str. Crinului, nr. 2 – în curte la Kosher. În acest an, vor veni trupe din București, Timișoara și Craiova. Programul va fi completat de o producție proprie a Studio Act, IMPRO PATZAN SHOW, ce va închide festivalul.

În plus, au fost pregătite și două ateliere practice: un workshop de expresie în mișcare (moderat de Levente Dimeny – zilnic, în perioada festivalului – 22-25 august, în intervalul orar 10-12) și un workshop de improvizație teatrală (moderat de Alin Stanciu – zilnic, în perioada festivalului – 22-25 august, de la ora 12 la 14). Ambele se vor ține la Sala Studio Szigligeti (str. Moscovei, nr. 8) iar taxa de participare este de 20 de lei/curs. Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să se înscrie în evenimentul de pe Facebook sau la telefon 0757 215 221.

Pe parcursul festivalului, organizatorii au pregătit surprize: doi clovni vor întâmpina seară de seară spectatorii la Studio Act, iar după reprezentații, în jurul orei 22, actorul Tic Patrik va avea un scurt moment de jonglerii cu focul (în curte la Kosher – la sediul Studio Act). Spectacolele se joacă la sediul Studio Act (Str. Crinului, nr. 2 – în curte la Kosher). Prețul unui bilet este 20 lei.

Distribuie informația
Alte știri