Jandarmii bihoreni, alături de victimele tragediei din Crevedia

Urmare a tragicului accident produs la Crevedia, victimele au nevoie urgentă de sânge, iar în acest context Jandarmeria Bihor a răspuns apelului de a se alătura sutelor de români care donează 𝒖𝒏 𝒔𝒕𝒓𝒐𝒑 𝒅𝒆 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂̆.

„Cu gândul că gestul nostru va aduce bucurie celor greu încercați, adresăm tuturor celor care înțeleg valoarea salvării unei vieți umane, îndemnul de a răspunde 𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕 acestei ample acțiuni. 𝐀𝐥𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚̆-𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮, 𝐟𝐢𝐢 𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐯𝐢𝐜𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐫𝐞𝐯𝐞𝐝𝐢𝐚!, e mesajul postat pe pagina de socializare a Jandarmeriei Bihor.

Orice persoană care este sănătoasă, într-o stare bună fizică și psihică și nu a suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni, poate dona sânge. Donatorul trebuie să aibă vârsta între 18-65 de ani și o greutate corporală de minim 50 kg.

Centrul de transfuzie sanguina Oradea are sediul în municipiul Oradea, Strada Louis Pasteur, nr.30, iar în perioada 28 august – 01 septembrie a.c. programul a fost prelungit, fiind deschis de luni până vineri, între orele 07:00 și 14:00!

Distribuie informația
Alte știri