JOI ora 18 : Video Live pe Oradea in direct : Medicul oncolog Silviu Corbu vorbeste despre ingrijirea paliativa

Asociația Cultură în Mișcare si Asociatia Edusan vă invită la conferința “Ingrijirea paliativa – ultima forma de manifestare a respectului si iubirii fata de cei dragi”.

Speakerul evenimentului este Dr. Silviu Corbu – medic primar oncologie medicala, competenta ingrijiri paliative si sanatate publica, management sanitar & educatie pentru sanatate, formator national si lider international in ingrijiri paliative.

Silviu Corbu „Atunci cand toti doctorii iti spun ca nu a mai ramas nimic de facut si totul din tine se revolta impotriva sortii potrivnice, sa stii ca intotdeauna se mai poate face ceva: ingrijiri paliative. Tratamente simptomatice menite sa aline durerea si suferintele fizice sau psiho-emotionale, sa redea pacientului demnitatea umana si taria de a-si infrunta boala, sa ofere linistea si impacarea necesara familiei pentru a-si lua ramas bun si a marturisi celor dragi sentimentele ce i-au legat. Dar aceste servicii oferite cu drag pacientilor cu boli amenintatoare de viata si apartinatorilor lor, fac mai mult decat sa pazeasca avanposturile mortii: dau viata zilelor. Cresc calitatea vietii incepand chiar de la debutul bolii, asigura suport pe tot parcursul tratamentelor cu intentie curativa sau paliative, si sustin familiile indoliate in perioada de doliu.” spune doctorul Silviu Corbu

Transmisiunea Live va incepe la ora 18.30 si va putea fi vizionata in playerul de mai jos.

Evenimentul este susținut de: Ared, Hilton, Vinurile Corcova Roy & Dâmboviceanu, Queen’s Music Pub, Wigtron Animatronics, Societatea de Avocatura Dehelean & Dehelean.

Distribuie informația
Alte știri