Jurnalistii bihoreni s-au intrecut la prins peste pe balta complexului Camelor Resort

Cochetul complex Camelot Resort din Husasau de Cris  a fost locul de desfasurare a Cupei Presei la pescuit sportiv, editia 2018. Pe o vreme ideala, jurnalisti din mai multe redactii locale au incercat sa demonstreze  ca sunt si pescari iscusiti, iar unii dintre ei au si reusit. De exemplu, reprezentantul redactiei Bihari Napló a prins in cateva ore de concurs 21 de kilograme de peşte. Pe locul II s-a clasat Kiss FM şi pe III redacţia cotidianului Crişana. Dupa festivitatea de premiere, castigatorul a  fost provocat sa-si dezvaluie secretele

„Am pus momeala pe carlig si momeala in cos, dar depinde foarte mult ce momeala folosesti”.

Proprietarii resortului de agrement sustin ca vor urma si alte editii ale Cupei Presei pentru ca vor sa transforme acest eveniment intr-o traditie mai ales ca lacul din incinta a fost repopulata recent cu peste: crap, somn, salau, fitofag, etc .

„Camelor Resort este vechiul si cunoscutul Han Camelot, caruia incercam sa ii dam o alta imagine, un alt statul, sa-l facem mai primitor, mai versatil , un loc in care oradenii pot ajunge intr-un sfert de ora” a declarat Dinu Chereches, administratorul bazei.

Complexul dispune si de o tersasa din lemn stratificat unde se pot organiza evenimente cu 400 de persoane, dar si altele de mai mica amploare.

 

 

 

Distribuie informația
Alte știri