Jurnalistul Cornel Nistorescu descrie șantierele din Oradea după o vizită de două zile în Bihor: ”Parcă sunt în China”

foto: cotidianul.ro

Două zile a petrecut cunoscutul jurnalist Cornel Nistorescu în Oradea, iar după această experiență a decis să renunțe o vreme la editorialele zilnice din Cotidianul pentru a scrie, în locul acestora articole despre ”mecanismele unei schimbări spectaculoase din care pot învăța și alții.”

Dacă ar avea energie și ar ține la noi, președintele României și primul-ministru sau oricare dintre ei ar da tuturor primarilor și președinților de Consilii Județene o întîlnire extraordinară la Oradea cu tema „Ce trebuie făcut în România?”, scrie Cornel Nistorescu în Cotidianul.ro.

Celebrul comentator politic a anunțat că va începe un ciclu de articole cu tema „Oradea, un model pentru toată țara!” pornind de la impresiile pe care și le-a făcut încă de la coborârea din avion.

După disconfortul de cîteva minute, au început primele ore din lungul șoc al reîntîlnirii mele cu Oradea. Pe o lungime de un kilometru se lucra de zor la noul Aeroport Internațional Oradea, cu zeci de utilaje, cu pîlcuri de oameni care făceau cofraje, betoane și asfaltau la pistă, pavau alei și nu mai știu ce făceau. Parcă sunt în China, am zis în sinea mea . Citește mai departe pe cotidianul.ro

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri