“Kapo – Program medical de prevenție Sănătate pe ghete”, se lansează la Oradea

Kinga Sebestyen lansează și la Oradea un studiu prin care își propune să demonstreze că programele pe ghete Kangoo Jumps vindecă diverse boli. Voluntarii vor fi monitorizați de specialiștii de la Facultatea de Medicină și Farmacie, Spitalul Clinic Municipal dr Gavril Curteanu și Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor.

Peste 500 de persoane, sănătoase ori cu diverse afecțiuni, cu vârsta cuprinsă între 16 și 60 de ani, vor urma în următoarele trei-șase luni programele de sport create de Kinga Sebestyen, evoluția stării lor de sănătate urmând a fi monitorizată de specialisti, confortm crisana.ro.

Kinga Sebestyen are alături în acest proiect medici apreciați, precum dr. Olivia Ligia Burtă, prorector la Universitatea Oradea, șef lucrări dr. Dorina Maria Fărcaș, medic primar recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie.

Cei care vor să urmeze programele create de Kinga Sebestyen pentru acest studiu se pot înscrie până la jumătatea lunii ianuarie prin email la fatburning@kingasebestyen.com.

Foto: crisana.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri