Karamell: Gustul prăjiturilor de odinioară! Acum în Oradea

Într-o lume în care suntem înconjurați tot mai mult de bucătăria și infuzia gastronomică internațională, e natural să tânjim după dulcele copilăriei noastre și să ni se facă dor de magia savorii din cuptorul mamei sau a bunicii. Acestea au fost motivele care ne-au dat imbold să scoatem la lumină vechi rețete tradiționale românești, realizate cu dragoste și pricepere de un artizan îndrăgostit de gusturile desăvârșite ale deserturilor de casă.

Bine te-am găsit! Suntem „Karamell”, o cofetărie artizanală altfel, care, într-un loc feeric, situat pe un sat de deal de lângă Beiuș, a descoperit un cofetar cu mâini fermecate ce folosește doar ingredinte naturale sau organice, răsfățând zilnic comunități cu prăjituri parcă din alte timpuri, precum Doboșul, Cremeșul sau îndrăgitele Piersicuțe, dar și cu plăcinte beiușene tradiționale, realizate în foi.

Chiar dacă ne dorim să unim generații diferite, răsfățându-le cu gusturile uitate și regăsite, suntem bine ancorați în prezent și nu-i neglijăm nici o secundă nici pe cei care-și doresc să se delecteze cu delicii dulci, contemporane. Pentru ei pregătim cu multă dragoste prăjiturile ”Snickers”, ”Nina” sau „Karamell” precum și „Tortul Egiptean”, un desert pur și simplu regal.

Apropierea față de voi e esențială pentru noi, motiv pentru care livrăm zilnic în Oradea, în locația noastră din Piața Decebal, acolo unde ne găsiți la standul numărul 7, de luni până vineri, de la ora 8 la ora 18, iar sambăta în intervalul orar 8-14.

Preluăm de asemenea, comenzi la telefon 0772/231171. Vom putea îndulci momentele acelea speciale din viața voastră ce au poate nevoie de un strop suplimentar de savoare pentru a se putea transforma ulterior în amintiri menite să dăinuie peste timp.

Povestea noastră e abia la început însă, cu suportul vostru, suntem convinși că vom crește mari, fără a uita vreo clipă că suntem aici pentru a vă face fiecare zi puțin mai bună. Și mai dulce! Natural, bineînțeles!

Advertorial

Distribuie informația
Alte știri