Karateka orădeni de la Crișul Oradea, medaliați la Campionatul European

Recent s-a încheiat Campionatul European de Karate Goju-ryu Liege în Belgia, acolo unde din componența echipei naționale a României au făcut parte trei sportivi legitimați la Clubul Sportiv Crișul Oradea, fiind pregătiți de doamna antrenor Mezei Tünde.

Sportiva Boșca Patricia a făcut parte din echipa de kumite (14-15 ani) unde a obținut medalia de bronz, iar sportivul Tiponuț Andrei la kumite individual 12-13 ani, la categoria -45 kg, acolo unde a urcat pe treapta a treia a podiumului. Deși sportiva Uipalotai Alessia a avut o evoluție frumoasă, din păcate nu a reușit să urce pe podium.

“Aceste rezultate arată că în cadrul secției de karate, condusă de doamna antrenor Mezei Tünde, sunt sportivi de perspectivă. Munca de care au dat dovadă și-a spus cuvântul, și nu oricum ci prin medalii obținute la Campionatul European. Sunt convinsă că această experiență îi va determina ca pentru viitoarele campionate, să atingă un obiectiv și mai mare. Felicit și pe această cale atât sportivii , cât și pe doamna antrenor Mezei Tünde, pentru aceste rezultate remarcabile.” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crișul Oradea

Distribuie informația
Alte știri