Kelemen Hunor, la Oradea : „Anul 2016 este anul resetării politicii româneşti”

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, s-a aflat vineri, 29 aprilie 2016, la Oradea. După cum el însuşi a afirmat, scopul vizitei sale a fost acela de a se întâlni cu liderii şi o parte din candidaţii Ununii pentru alegerile locale din judeţele Bihor, Satu Mare şi Sălaj. De asemenea, preşedintele UDMR s-a mai întâlnit, la Oradea, şi cu episcopii celor două biserici istorice maghiare.

Kelemen Hunor a precizat că, pentru alegerile locale, UDMR a pregătit peste 9.000 de candidaturi, la nivel naţional. Uniunea are 300 de candidaţi pentru funcţia de primar şi liste complete, pentru Consilii, în 14 judeţe.

Vorbind despre miza alegerilor locale pentru UDMR, preşedintele executiv al organizaţiei bihorene, deputatul Szabo Odon, a spus că: „Interesul nostru major este ca, la 6 iunie, formaţiunea noastră politică să aibă cea mai bună reprezentare posibilă în structurile administraţiei locale”.

Referindu-se la alegerile parlamentare, din toamnă, şi ducând mai departe ideea necesităţii unui nou început în politica românească, preşedintele UDMR a anunţat că vor fi schimbări şi pe aceste liste. „Veţi vedea, vor fi foarte multe persoane noi şi printre candidaţii noştri la Parlament, în Braşov, Mureş, Covasna, Harghita, Cluj… Vom încerca să întocmim liste convingătoare”, a declarat Kelemen Hunor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri