Kids’ Dino Dig: ERA Park Oradea te invită în lumea dinozaurilor!

Centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului, se transformă într-un veritabil tărâm al dinozaurilor. În perioada 9-21 noiembrie, sub cupola centrului comercial, copiii sunt invitați la Kids’ Dino Dig, o expoziție interactivă, în care prichindeii nu doar că vor învăța despre dinozauri, dar vor lua parte şi la expediții și aventuri fabuloase!

Este vorba despre o expoziție interactivă, care va fi deschisă zilnic, în intervalul orar 12 și 20. Vizitatorii vor fi invitați la un tur de circa 45 de minute, în care, după ce vor „săpa” pentru a ajunge efectiv la fosile dinozauri, se vor putea bucura împreună de marea descoperire: un dinozaur.
Supravegheați de specialiști care le vor oferi informații, dar și echipamente și utilaje pentru săpat, copiii se vor transforma în paleontologi, implicându-se activ în descoperirea animalelor. Potrivit scenariului, un grup de oameni de știință are nevoie de ajutor, în cadrul unui proiect de săpături început acum mai bine de 10 ani. Într-un final, cercetătorii au descoperit un strat de fosile, despre care bănuiesc că aparțin unei specii de dinozauri ce a trăit în Era Cretacică, în urmă cu 120 milioane de ani. În demersul lor, oamenii de știință au nevoie de o echipă de mici paleontologi care să-i ajute.

Practic, zona cupolei ERA Park se va transforma într-un mini-șantier. Copiii vor avea ocazia să intre sub poarta jurasică, dar și să facă expediții, să sape în zona de excavare și să descopere fosile de dinozauri îngropate în nisip. În plus, vor putea admira exemplare de dinozauri precum T-Rex (7 metri), Ankylosaurus (5 m), Pterosaurs (2,5 m), dar și un schelet gigantic Allosaurus (8 x 3 m) și o replică a unui cuib de dinozauri (2.5 m). De asemenea, cei mici vor putea să exploreze lumea dinozaurilor şi urmărind filmulețe în zona de documentare.

Expoziția se adresează copiilor cu vârste între 5 – 12 ani, iar participarea este gratuită.
Este foarte important de reținut, însă, că intrarea se face în grupuri organizate a câte 20 – 25 de copii și durează aproximativ 45 de minute. Programările se vor face în zona expoziției, începând cu data de 9 noiembrie, ora 12.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri