Kiwanis Art Oradea aproape de copiii nevoiasi

Membrele Clubului Kiwanis Art Oradea s-au intalnit online si s-au organizat in aceasta perioada pentru a veni in ajutorul copiilor in nevoie din judetul Bihor.

“Daca nu ne putem vedea fata in fata, am facut mai multe intalniri in mediul virtual si am planificat actiunile clubului nostru, de strangere de fonduri si de pregatire a mai multor pachete pentru copiii in nevoie” a declarat Elisabeta Fekete Jambor, presedintele Kiwanis Art Oradea.

Pachetele s-au adresat copiilor si dezvoltarii lor in aceasta perioada cand activitatile de formare sunt mai reduse. Blocuri de desen si creioane colorate au fost incluse in pachete, clubul fiind recunoscut pentru actiunile sale de sustinere a creativitatii si excelentei artistice. Pe langa acestea, in pachete au fost puse oua incondeiate traditional, oua de ciocolata, gem, propolis, orez, zahar, paste fainoase, conserve, dar si cani si ciocolata. “Poate refuza cineva o bucățică de ciocolată? Cei mici, nu! O cană cu lapte și ciocolată caldă, “desertul universal”, dar de înaltă calitate, va ajunge la ei, grație inimoșilor noștri prieteni” a spus Diana Cirmaciu, membra a Kiwanis Art Oradea. Pentru siguranta copiilor in aceasta incercata perioada, au fost adaugate si masti de protectie.

“Multumim tuturor donatorilor si oamenilor sufletisti care s-au alaturat actiunii noastre, printre care  Ciocorom, Phenalex SRL, Decoris- handmade design, dar si kiwanienelor care inca o data au fost aproape de copii” a spus Iuliana Pacurar, membra Kiwanis Art Oradea.

Kiwanis Art Oradea invita si alti donatori sa li se alature lor: “Copiii au nevoie de Kiwanis. Kiwanis are nevoie de tine, a spus Angela Coita, membra Kiwanis. Doneaza in conturile RO03BTRLRONCRT00W1352803 (pentru RON) sau RO15BTRLEURCRT00W1352802 (pentru Euro). Orice ajutor e binevenit!”

Distribuie informația
Alte știri