Kiwanis Art Oradea pentru copii

Kiwanis Art Oradea, asociație care sprijină copiii, a intervenit zilele acestea la un caz umanitar din Vârciorog. O familie cu patru copii, din care două surori suferă de diabet, a treia având probleme cu glanda tiroidă, a fost ajutată cu cele necesare-haine, jucării și cărți.

“Situația acestei familii, a fetelor bolnave, m-au impresionat întâi ca mamă și apoi ca și voluntar kiwanian, povestește Diana Cîrmaciu, trezorierul Kiwanis Art Oradea.  Sunt pe deplin conștientă că viitorul nostru stă în copii, iar un viitor împlinit, cu pace și cu prosperitate, vine sprijinind copiii, ajutându-i să se dezvolte sănătos, dându-le aripi să zboare”.

Sprijinul KAO s-a îndreptat în special spre sora cea mai bolnavă, prin oferirea unui aparat special – un sistem de monitorizare continuă a glicemiei transmitter GLO-pachet Guardian Lock out.

 „Este o poveste tristă despre o familie în care am văzut copii atinși de nenorocirea bolii, dar plini de veselie și iubire. Este și o poveste frumoasă despre câteva inimoase persoane, kiwanieni și nu numai, care au făcut mai mult decât a observa cu tristețe. Este o poveste minunată despre ce face Kiwanis, unde pentru a nu știu câta oară, aparent din nimic, a făcut o minune”, a declarat Carmen Polman, guvernator al Districtului Kiwanis România.

Actul de caritate a fost posibil datorită implicării membrelor KAO, dar și a mai multor donatori, cărora KAO le mulțumește- Cristina Bonica și SC Gerardani Srl.

“Familia are în continuare nevoie de ajutorul nostru pentru asigurarea lunară a consumabilelor aferente dispozitivului medical. Orice gest mic poate aduce bucuria și linistea în sânul acestei familii greu încercate”, a spus Carmen Ungur-Brehoi, membră a KAO.

Cei care doresc să se alăture efortului KAO, pot dona în conturile Asociatiei Kiwanis Art: pentru RON RO03BTRLRONCRT00W1352803 sau pentru Euro RO15BTRLEURCRT00W1352802

Distribuie informația
Alte știri