Kiwanis ON – de Ziua Internationala a Copilului

Peste 200 de copii de toate varstele au sarbatorit Ziua Internationala a Copilului sambata aceasta la Echitatie Mentor in Hidisel. Cele sapte cluburi Kiwanis bihorene au colaborat la buna desfasurare a evenimentului.

“Am dorit sa aducem bucurie cat mai multor copii, de aceea s-au implicat reprezentantii cluburilor din Bihor, carora le multumesc cu aceasta ocazie: Kiwanis Men’s Club, Kiwanis Art Oradea, Kiwanis Club Oradea, Kiwanis Marghita si Kiwanis Apuseni, precum si cele doua key cluburi de tineri: Key Club Onisifor Ghibu si Key Club Horea Marghita” a precizat Mihai Bobitan, guvernatorul ales al Kiwanis Romania pentru mandatul 2024-2025.

Copiii participanti au fost din Oradea, Marghita, Beius si din Ucraina. Pentru ei au fost pregatite mai multe activități și jocuri, pentru a le vor dezvolta autocunoașterea, responsabilitatea de grup, flexibilitatea, memorizarea, motivația, creativitatea si realismul, abilități și atitudini atât de necesare pentru confortul lor social și un parcurs formativ optim.

“Multumim doamnelor profesoare care s-au ocupat de pregatirea si coordonarea grupurilor de elevi, Gheorghina Barladeanu, Daniela Sopota si Violeta Jahaleanu” a declarant Angela Coita, presedinte al Kiwanis Art Oradea.

De asemenea, fiind la un centru de echitatie, toti copiii au beneficiat de calarie si plimbari cu caleasca.

“De 1 iunie îi celebrăm pe cei ce ne animă viitorul și speranțele, pe aceia care sunt în centrul atenției și activităților noastre continuu. În mod constant, în atenția Asociației Kiwanis Art Oradea este COPILUL, ca atare, 1 Iunie a fost un prilej de a-i răsfăța și răsplăti, așa cum știm și ne pricepem mai bine” a explicat Carmen Polman, past guvernator al Kiwanis Romania.

Toti tinerii au primit tricouri cadou. Un moment deosebit a fost cel de eliberare a baloanelor Kiwanis. “A fost un moment simbolic, de punere a dorintelor celor mici. Apoi a urmat partea de relaxare, cu pizza, delicatese dulci si legarea de prietenii intre copii” a spus Lucian Fetea, presedintele clubului Kiwanis Men’s.

Multumiri speciale se aduc sponsorilor Pizzeria Gusto, Patiseria Vital Produs Lugaș si Barosan Cash&Carry.

Distribuie informația
Alte știri