Kris Richard a debutat în echipa națională de baschet a României

Kris Richard a debutat în mod oficial pentru echipa națională a României. Jucătorul originar din statul Texas a dobândit cetățenia română spre sfârșitul anului 2019 și a devenit eligibil să evolueze pentru naționala tricoloră.

Antrenorul Tudor Costescu i-a acordat debutul în echipamentul Vulturilor tocmai la meciul cu Spania, potrivit csmoradea.ro. Coincidența a făcut ca adversar să fie campioana mondială în exercițiu la chiar primul meci oficial al României după ce Kris a dobândit statutul de cetățean al României, potrivit csmoradea.ro. Jucătorul legitimat la CSM CSU Oradea a bifat 28 minute și 44 secunde de jocm, contribuind cu 14 puncte

România a pierdut meciul cu Spania, disputat joi (20.02), la BT Arena din Cluj-Napoca cu scorul de 71-84. Kris a fost al 2-lea marcator, principalul creator și al 2-lea cel mai eficient jucător al tricolorilor în acest meci.

La meciul cu Spania, în lotul lărgit s-a aflat și Giordan Watson, celălalt jucător naturalizat de la CSM CSU Oradea. Alături de echipa națională la acest meci a fost și Bobe Nicolescu, acesta fiind indisponibil la ora actuală. Luni, 24 februarie, România se duelează cu Israel, în deplasare.

Alte știri