La 100 km de Oradea, un fotbalist de natională are o fermă de vaci și oi dar și 80 de hectare de viță-de-vie : „Fotbalul e pasiune, tot agricultura e baza!”

George Țucudean, fotbalist la CFR Cluj, deține o fermă de vaci și oi, 80 de hectare de viță-de-vie, joacă fotbal de plăcere și e gata să pună pe picioare o nouă afacere din care să facă profit: un abator la standarde europene.

Cu siguranță, George este un caz unic în fotbalul românesc! Pentru atacantul de 27 de ani, fotbalul este un hobby, nu un job din care să trăiască. Dar se ghidează după idei sănătoase.

„Pe teren suntem toți egali, nu fac diferența banii mei! Întotdeauna am vrut să fiu independent, să trăiesc din ce câștig eu. Nici nu sunt vreun mare cheltuitor. Unii iau salariul azi și se îmbracă din cap până în picioare, a doua zi nu mai au nimic. Eu cunosc valoarea banului, știu ce înseamnă, știu cum se câștigă”, recunoaște Țucudean. Afacerist „din familie” „Am ce să fac, viața de fotbalist oricum se termină la un moment dat. Oricum trebuie să fac ceva după ce mă las?”, punctează fotbalistul CFR-ului.

Tatăl și bunicul lui au zeci de afaceri la Arad, locul nașterii atacantului, după cum dezvăluia ”Libertatea”, într-un reportaj exclusiv. De la spații comerciale și imobiliare, un hotel, fabrici de mobilă la un centru SPA, o podgorie pe măsură plus o cramă, ferme cu animale în localitățile Ineu și Sebiș. Iar în scurt timp, George va inaugura și un abator! O investiție de câteva milioane de euro. Citeşte întreaga ştire: Fotbalul e pasiune, tot agricultura e baza! Țucudean își face abator, dar e supărat că nu prea găsește mână de lucru

Distribuie informația
Alte știri