La concursul de traduceri Mot à Monde, Universitatea oradeana a avut un reprezentant pe podium

Cristina Jurcuţiu, studentă la Facultatea de Litere a Universităţii din Oradea, anul III, specializarea franceză-română, a obţinut premiul I la etapa naţională a concursului de traduceri dintr-un autor francofon Mot à Monde.

Competitia, organizata de Institutul Francez Cluj-Napoca în colaborare cu Ambasada Franţei, Agenţia Universitară a Francofoniei si Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca a ajuns la cea de-a 11-a ediţie. La concursul de traduceri au participat reprezentanti de la numeroase universităţi din ţară şi din Republica Moldova.

Anul acesta fragmentul propus pentru traducere în limba română a fost extras din romanul Le corps de ma mère al scriitoarei Fawzia Zouari. Ceremonia de premiere va avea loc la Cluj-Napoca în luna noiembrie, în prezenţa scriitoarei. Cristina Jurcuţiu aduce Facultăţii de Litere din Oradea cel de-al cincilea premiu I la acest concurs.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri