La doar 12 ani, o tânără cântăreață din Oradea a zguduit scena ”Românii au talent”

Natalia, tânăra de 12 ani din Oradea a reușit să cucerească atât publicul, cât și jurații, trecând în etapa următoare cu 4 de DA. Aceasta a uimit pe toată lumea cu talentul ei muzical, dar și cu alegerea melodiei.

Natalia este eleva in clasa a VI-a la Liceul Don Orione din Oradea și a venit cu un moment rock la Romanii au Talent. Crede că o reprezinta acest gen musical pentru că și ea este mai zvăpăiată, nebună, agitată.

„Nu cânți ca și cum ai avea 12 ani”, a spus Dragoș Bucur.

„La cum s-a prezentat Natalia, avem deja de a face cu un artist. Nu mi se pare că a început să cânte acum. E pregătită pentru scenă, cântă foarte frumos, e foarte talentată, foarte frumoasă, are costumație mișto de scenă. Ce să mai? Și-a ales și stilul, o avantajează. E ce trebuie!”, a spus Andra. Vezi momentul Nataliei la Românii au talent.

La momentul difuzării emisiunii, vineri seara, Natalia Bendre evolua pe scena Teatrului Regina Maria în concertul ”Cât de Frumoasă ești!”, alături de Paula Seling, Aurelian Temișan, Ovidiu Lazăr și Andrei Tudor.

La varsta de 7 ani si-a descoperit talentul. La școala la care învața s-a organizat un concurs la care a participat și a decis să urmeze cursuri de canto la Palatul Copiilor. Face canto cu Ovidiu Lazar și se pregătește cu Ovidiu Anton pe genul rock.

Natalia este singura care cântă din familia ei, deși îl  moștenește pe tatăl care mai cânta în tinerețe fie singur, fie cu formații.  La 12 ani, ea are deja 3 piese lansate pe YouTube, 2 dintre ele cu videoclip. Ultima piesa care se numește “Poftă de viață” are aproape 900k. Anul viitor urmeaza sa lanseze un album rock cu bandul ei.

Distribuie informația
Alte știri