La grădiniță cu Mickey și Minnie. COMUNICAT

Joi, 27 octombrie, echipa 4HappyKids s-a intâlnit cu copiii de la grădinițele arondate Școlii Gimnaziale „Iosif Vulcan” din comuna Holod.  Cei aproximativ 50 de copii înscriși la grădinițele din comuna Holod au fost angrenați de animatorii 4HappyKids și educatoarele Romina Hirțea (coordonator), Mădălina Brie,Crăciun Codruţa,Pavel Norica, Livia Bună, Aurica Hirțea și Ioana Bogdan în numeroase activități distractive, cum ar fi: jocuri muzicale, picturi pe față, modelări de baloane, etc.

Evenimentul, desfășurat sub genericul „La grădiniță cu Mickey și Minnie”, a fost realizat de Școala Gimnazială „Iosif Vulcan” și Fundația Ruhama, aceasta din urmă asigurând finanțarea necesară. Scopul acestor activități a fost de a consolida încrederea copiilor în comunitate, de a depăși posibilele bariere interculturale și de toleranță care ar putea exista în comunitate și de a crește gradul de sensibilizare față de comunitatea rromă.

Acest eveniment de motivare comunitară vine în ajutorul copiilor deoarece îi motivează să frecventeze grădinița, să colaboreze între ei indiferent de etnie ori religie și chiar să realizeze relații de prietenie cu alți copii decât cei pe care-i cunosc” – educator Romina Hirțea, coordonator proiect.

gradinita

 

 

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri