La Muzeul Țării Crișurilor revine ”Tipografia de idei” / Programul verii

Tipografia de idei și Bibliovibes își unesc forțele și revin cu activități culturale variate în perioada 28 iunie – 8 septembrie 2024, în parcul Muzeului Țării Crișurilor, care redevine unul dintre locurile preferate de petrecut timp împreună cu familia. Expozițiile permanente și temporare ale instituției muzeale sunt integral deschise publicului, în timp ce biblioteca în aer liber va aduce titluri noi și pentru toate gusturile.

  Ediția a II a proiectului cultural estival Tipografia de idei a fost gândită în jurul activităților educative, menite să sporească interacțiunea dintre specialiștii Muzeului Țării Crișurilor și ai Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Bihor cu publicul larg. Infrastructura culturală din Oradea și județul Bihor este în plină dezvoltare și modernizare, iar educația non-formală joacă un rol fundamental în această arhitectură culturală a județului Bihor.

În acest context, Tipografia de idei și Bibliovibes invită publicul să descopere profunzimea diferitelor aspecte artistice și culturale, cu scopul de a valorifica la maximum noile facilități culturale disponibile în Oradea și județul Bihor.

Descracă programul:

Distribuie informația
Alte știri