La o saptamana dupa vizita pe DN 76, ministrul transporturilor si-a pierdut functia. Cum comenteaza locuitorii din zona Beius – Stei plecarea lui Dan Costescu din Guvern

Miercurea trecuta, Dan Costescu s-a intalnit miercuri cu jurnalistii si cu oamenii nemultumiti de starea drumului national 76, la iesirea din localitatea Draganesti-Bihor.

„Am venit in mijlocul dumneavoastra ca sa vedem care sunt problemele si sa incercam sa rezolvam unele dintre ele. Nu putem sa le rezolvam pe toate”, le-a spus ministrul de la bun inceput protestatarilor iar acum e clar ca nici nu va mai rezolva niciuna. Marti, Dan Costescu si-a dat demisia. „Oricum ar fi fost demis”, scriu acum, cu dezamagire, organizatorii protestelor din aceasta primavara de pe DN76, care , totusi, nu dezarmeaza. Pe pagina dedicata, pe facebook, drumului dantional 76, administratorii anunta ca vor sa-l aduca pe cea mai proasta sosea din tara si pe viitorul ministru.

„Singurul lucru bun in toata aceasta treaba, este acela ca i-am dat semnaturile in copie si nu in original…pentru ca… am gandit noi ce am gandit…Originalele au ramas la noi si strangem semnaturi in continuare. O sa-i transmitem si noului ministru ce se intampla pe DN76 si o sa-l chemam sa vada ce se intampla aici”.

Premierul Dacian Ciolos a anuntat si propunerea pentru functia de ministru. Este vorba despre managerul Petru Sorin Buşe.

Distribuie informația
Alte știri