“La Oradea am considerat că sunt acasă! „…Mulțumim, Lion King

Pentru „căpitanul” Andrei Mandache, sezonul în care CSM CSU a câştigat al doilea titlu din istorie a fost ultimul în tricoul formaţiei orădene. El a evoluat în timp de șase sezoane pentru Leii Rosii, contribuind la promovarea echipei în primul eșalon baschetbalistic (2004/2005), dar și la primele două titluri de campioană a României (2015/2016 și 2017/2018).

Internaţionalul român a anunţat pe pagina sa de socializare despărţirea de echipă, după ce nu a mai intrat in calculele oficialilor pentru un nou sezon. “Oradea este singura echipă din ţară pentru care am fost dispus mereu să renunţ la pretenţii deoarece am considerat că sunt acasă!”

Clubul a reacţionat imediat la mesajul postat de fostul căpitan replicând pe pagina oficială a CSM Oradea. „Mulțumim Andrei! Pentru că ți-ai lăsat dăruirea și ambiția pe parchet în cei mai frumoși ani ai baschetului orădean… Pentru că nu ai urmărit niciodată statistica personală ci doar rezultatul de pe tabelă și pentru că ai fost un căpitan care și-a ajutat de fiecare dată colegii! Mulțumim, Lion King!”

Foto: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri