La Oradea, punctul de întâlnire pentru candidații examenelor de permis auto a fost relocat

Începând de luni, 16 mai, punctul de întâlnire pentru candidații examenelor de permis auto va fi relocat în parcarea complexului comercial Era Shopping Oradea.

Decizia a fost adoptată pe fondul lucrărilor de amenajare din zona Sălii Sporturilor „Antonio Alexe“. Conform dispozițiilor prefectului Dumitru Țiplea, Instituția Prefectului Județul Bihor a obținut din partea administrației complexului comercial Era Shopping Park acordul pentru desfăşurarea activității de examinare auto în zona Mobexpert din parcarea complexului comercial.

Astfel, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 08:00-15:00, zona Mobexpert va fi punctul de întâlnire si plecare pe traseu pentru candidații la proba practică de examinare auto în vederea obţinerii permisului de conducere.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri