La Oradea s-a marcat Ziua Regalității. VIDEO

Ziua Regalității a fost sărbătorită la Oradea, pe 10 mai, la statuia Regelui Ferdinand, în prezența a zeci de orădeni.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Monarhiștilor Bihor  în colaborare cu Fundația Rock Filarmonica Oradea. Evenimentul a debutat, marti, 10 mai cu depuneri de flori la Statuia Reginei Maria și a Regelui Ferdinand, după care va avea loc un scurt serviciu religios de pomenire a membrilor familie Regale a României, moment oficiat de părintele Dorel Octavian Rus.

Marius Laurențiu Victor a vorbit despre semnificația zilei de 10 mai în Istoria României, iar poetul Aurel Horgoș a recitat câteva poeme patriotice proprii. De asemenea, Alexandrina și Florian Chelu Madeva au susține un scurt recital muzical – compoziții proprii pe versurile Reginei Elisabeta a României (cunoscută drept Carmen Sylva, ca pseudonim literar).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri