La Oradea va avea loc Forumul Studenților Antreprenori din România

Forumul Studenților Antreprenori din România debutează în 13-15 mai la Oradea, reunind antreprenori și studenții cu un plan de afaceri bine structurat în cadrul unui forum național.

Acest proiect este organizat de Asociația Studenților Economiști din Oradea, în parteneriat cu asociațiile membre ale Uniunii Studenților din România, care presupune implicarea a 100 de tineri antreprenori și viitori antreprenori din România.

Forumul Studenților Antreprenori din România este un proiect ce are ca scop crearea unei rețele naționale care să faciliteze dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale studenților, reunind antreprenori, viitori antreprenori și studenți, din toată țara. Este cea mai bună oportunitate pentru cei care au o afacere sau un plan de afaceri bine-stabilit, să creeze conexiuni cu oamenii care au deja experiență în domeniu și cu potențiali parteneri, pentru a fundamenta și a pune, ulterior, în practică aceste idei și colaborări în jurul orașului Oradea, crescând astfel potențialul de dezvoltare regional și național.

FSAR își propune nu doar să contribuie la dezvoltarea economiei românești, ci să stimuleze și colaborarea între oamenii de afaceri cu experiență și cei care sunt doar la începutul carierei. Vom crea contextul potrivit, în care studenții și oamenii de afaceri vor face schimb de experiență, vor analiza eșecurile altor antreprenori, care au reușit deja  să își construiască o afacere și vor fi instruiți în domenii de actualitate pentru dinamica mediul economic. Pe parcursul forumului vom organiza sesiuni de team building și de schimburi de experiențe, fiind analizate și potențialele modalități de colaborare în viitor.

În cadrul FSAR participanții vor beneficia de o sesiune de traininguri online susținută de experți în domeniu în perioada 01.05-13.05.2022 ce va facilita crearea abilităților de atragere a investitorilor atât din țară, cât și de peste hotare pentru dezvoltarea și internaționalizarea afacerilor, vor afla care sunt modalitățile de atragere a finanțărilor nerambursabile de la bugetul de stat sau Uniunea Europeană și vor fi informați despre modurile de creare a unei afaceri sustenabile și scalabile, analizând eșecurile antreprenorilor și modul în care acestea au facilitat dezvoltarea lor ulterioară. 

Acest proiect este realizat cu sprijinul programului „Bursa Talentelor”, inițiativa Fundației Comunitară Oradea, și a fost finanțat de companiile Madrugada, Celestica, Plexus, VPK, Golde, Decitex, EGV, Banca Comercială Română, și cu aportul Universitații din Oradea, Facultații de Ştiinţe Economice, și Ministerului Educației! 

FSAR este proiectul care va oferi resursele informaționale și relaționale necesare pentru a crea o afacere scalabilă și sustenabilă. Recrutarea participanților la acest forum va avea loc până în data de 11 mai 2022, online la adresa www.fsar.ro

Ești gata să-ți dezvolți afacerea și capacitățile tale antreprenoriale?! Atunci completează formularul și ne vedem la FSAR! 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri