La pas prin Oradea. Corina Cretu a vizitat santierele din oras finantate cu fonduri europene

Comisarul european, Corina Cretu, a venit din nou, in Oradea,  unde s-a intalnit, marti dimineata, cu conducerea orasului si a vizitat santierele din oras finantate cu fonduri europene. De altfel si conferinta sustinuta in fata presei a fost organizata in zona Caii Aradului, acolo unde a inceput extinderea liniei  de tramvai catre Universitate, pe malul Petei.

Noul traseu va lega zonele in care se dezvolta  cartierele de blocuri din apropierea cimitirului dar si noua sala Polivalenta. Proiectul este finanta din fonduri europene si are o valoare de 48 de milioane de lei iar termenul de executie este de 24 de luni.

„Il  felicit inca o data pe dl primar. Pentru unii aceste lucrari reprezinta un disconfort dar Oradea este un bun exemplu de oras care se dezvolta inteligent, intr-un mod integrat si aceasta dimensiune a dezvoltarii transportului urban era o necesitate. Sunt bucuroasa sa fiu astazi din nou alaturi de domnul primar si sa vad cum in fiecare luna apare un nou proiect iar banii europeni sunt folositi cu inteligenta si eficienta in beneficiul cetatenilor”, a declarat Corina Cretu.

Comisarul european a postat si pe Facebook cateva fotografii din plimbarea facuta prin oras.

Astăzi, la pas prin municipiul Oradea alături de domnul primar Ilie Bolojan.  Municipiul Oradea e un model de bune practici în utilizarea fondurilor europene, a scris comisarul european pe Facebook.

 

Distribuie informația
Alte știri