La placinte inainte! La razboi…

Raportul de forte din Consilul Judetean Bihor nu a suferit modificari nici dupa prima sedinta ordinara din acest an. Liberalii au refuzat, din nou, sa valideze mandatul PSD-istului Adrian Szatmari, uitand si de aceasta data ,de promisiunea facuta pe data de 18 octombrie.

Atunci, liderul de grup, Ionel Avrigeanu spunea ca asteapta solutia instantei la actiunea formulata de Ana Maria Tiron, privind decizia de-a i se retrage acesteia calitatea de ales judetean. „Daca maine instanta va stabili ca actiunea doamnei Tiron este neintemeiata si ii respinge actiunea, noi in prima sedinta ordinara vom vota consilierul PSD”. Au trecut trei luni, instanta s-a pronuntat impotriva actiunii fostei PSD-iste, dar PNL-istii se tin tari pe pozitii.

In schimb, nu au avut obiectii in ceea ce priveste remuneratia lunara. Din acest an, fiecare consilier judetean va incasa pentru sedinta de plen 855 de lei si tot atata pentru o sedinta a unei comisii de specialitate. In cazul in care sunt doua sedinte de plen in 30 de zile, alesii pot lua peste 2.500 lei/luna.

Distribuie informația
Alte știri