Labancz István: Fotografia, ca refugiu personal

Clubul Fotografic „Nufărul”, împreună cu Asociația „Euro Foto Art” din Oradea a pregătit pasionaților de artă fotografică o nouă expoziție.

Este vorba despre expoziția personală a artistului fotograf Labancz István din Miercurea Ciuc. Sunt expuse pe simeze 42 de lucrări, pe mai multe genuri: reportaj artistic, natură, portrete, nuduri, street foto, natură statică, eseuri, etnografie și folclor, realizate atât în România, cât și în afara țării.

„În fotografie descoper frumosul, lucrurile bune, cele vesele, care este o pasiune de care are nevoie lumea mea spirituală, lumea noastră spirituală. Pentru mine fotografia este un refugiu din viața de fiecare zi, în care mă regăsesc pe mine, în care pot să fiu eu însumi, în care în sfârșit mă pot exprima” afirmă artistul fotograf expozant.

Expoziția se află la dispoziția publicului în Galeria de studio „Ștefan Vilidár István”, din incinta Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural, Cetatea Oradea, Corp C, etajul întâi, până la data de 2 septembrie.

Distribuie informația
Alte știri