„LADY LAWYER”, un nou proiect demarat de Facultatea de Drept din Oradea

Facultatea de Drept a demarat un nou proiect, denumit „LADY LAWYER”. Prima ediție a acestuia s-a derulat la data de 10 martie 2023 în Sala festivă a facultății. La invitația decanului facultății, la această primă ediție au participat reprezentante ale profesiei de avocat din Baroul Bihor, colegele av. Marina Oros, av. Marcela Cigan și av. Alina Borza, alături de decanul Baroului Bihor av. Adrian Stancu.

Distinsele colege, membre ale Baroului Bihor, le-au vorbit celor prezenți, în principal studente și studenți din anul I, despre provocările alegerii DREPTULUI ca opțiune de viitor, despre provocările de pe parcursul facultății și nu în ultimul rând despre provocările din practica DREPTULUI întâlnite pe parcursul carierei dumnealor. Experiențele personale relatate, precum și recomandările făcute, întrebările și răspunsurile invitatelor noastre, vor ajuta studentele și studenții să-și construiască parcursul profesional.

Domnul decan al Baroului Bihor, av. Adrian Stancu a învederat celor prezenți importanța practicii de specialitate în pregătirea viitorilor absolvenți ai Facultății de Drept.

Mulțumim pentru disponibilitate și pentru implicarea în acest nou proiect! Acest gen de activități au drept scop dezvoltarea dialogului tinerilor studenți cu practicienii Dreptului, precum și dezvoltarea colaborării instituționale în diverse proiecte.

Decan, conf.univ.dr. Cristian Dumitru MIHEȘ

Distribuie informația
Alte știri