Lansare de carte – Volumul ”Cosmos eminescian”

Luni, 13 iunie a.c., de la ora 18.00, la Cetatea Oradea, în Grota Roșie, Corp J, va avea loc lansarea celei de a XIV-a carte, a treia despre Eminescu, a profesorului dr. Ioan Baba Armânescu.
Volumul ”Cosmos eminescian” a văzut, zilele trecute, lumina tiparului la Editura Primus din Oradea. Prima parte a cărții aduce completări, precizări și noi argumente la optica energetică prin care e privită opera Fiului Cerului nostru. A doua parte ilustrează aceeași temă cu ajutorul metodologiei popoarelor lumii. Cea de a treia parte privește relația Eminescu – Energia cu realități din instantaneele interiorității psihice a zenitului – Luceafăr al scrisului nostru poetic. Profesorul Ioan Baba Armânescu este primul și, până acum unicul, cercetător al eminescianității din punct de vedere al arheității energetice. Sinteză a genialei inducții eminesciene și a concluziilor marilor învățați ai lumii, studiați la Viena și Berlin, concepția cosmogonică eminesciană e de o surprinzătoare actualitate energetică, ea acoperă datele fizice moderne care, la rândul lor, se reunesc în meditația filosofică a Clăditorului, a Cuvântului reflexiv românesc.
Volumul va fi prezentat de către prof. univ. dr. Gavril Cornuțiu. 
Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri