Lansarea licitației pentru reabilitarea unui imobil la Spitalul de Psihiatrie Nucet

Consiliul Județean Bihor a lansat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilului Terapie Ocupațională de la Spitalul de Psihiatrie Nucet, Județul Bihor”.

Conform anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, valoarea totală estimată a investiției este 1.546.622,00 lei, fără TVA. Termenul pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pe 20 iunie 2023, ora 15:00.

Prin această investiție, se intenționează reducerea consumului de energie și  introducerea acestui corp de clădire pe lista clădirilor sustenabile. Pentru a îndeplini acest obiectiv, este necesar un set de intervenții coerente și aplicate atât din punct de vedere tehnic, cât și economic.

Finanțarea va fi asigurată cu fonduri europene prin PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea B2.1.a – Renovare energetică moderată a clădirilor publice – Autorități locale.

Vă reamintim că mai este în desfășurare o licitație pentru reabilitarea a cinci corpuri de clădire în care își desfășoară activitatea Spitalul de Psihiatrie Nucet și Unitatea de Asistență Medico-Socială de Psihiatrie Nucet. Au fost depuse două oferte, acestea fiind în etapa de evaluare pentru desemnarea unui câștigător.

 Proiectul „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet” este, de asemenea, finanțat pe Componenta 5 din PNRR „Valul renovării”, pe axa prioritară 2 „Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.

Distribuie informația
Alte știri