Lansarea volumului aniversar „AVRAM IANCU – O VIAȚĂ DE EROU” de Silviu Dragomir, la Oradea

Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, Centrul de Studii Interdisciplinare Silviu Dragomir, Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică Oradea și Muzeul Țării Crișurilor, în parteneriat cu Editura Școala Ardeleană organizează MIERCURI, 7 DECEMBRIE 2022, ORA 12.00, în Aula Magna a Universității din Oradea lansarea volumului aniversar „AVRAM IANCU – O VIAȚĂ DE EROU” de Silviu Dragomir, cuvânt de prețuire Ioan-Aurel Pop, prefață de Liviu Maior, ediție îngrijită, studiu introductiv și notă asupra ediției de Ioan Bolovan și Sorin Șipoș publicată cu sprijinul Editurii Școala Ardeleană și a Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, 2022.

Despre volum vor vorbi PS Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea, Prof.univ.dr.habil. Gabriel Moisa, Manager al Muzeului Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal și Prof.univ.dr.habil. Sorin Șipoș.

Proiectul editorial apărut la 150 de ani de la trecerea în eternitate a lui Avram Iancu și la 60 de ani de la cea a lui Silviu Dragomir va fi lansat în prezența studenților, masteranzilor și doctoranzilor, precum și a cadrelor didactice care iubesc istoria românilor și personalitatea lui Avram Iancu.

 Cei prezenți la eveniment vor primi câte un exemplar gratuit din partea editorilor și a organizatorilor evenimentului.

Distribuie informația
Alte știri