Lanț gigant de fast-food angajează sute de oameni în toată țara. Oradea e pe listă. Vezi ce salarii oferă

Potrivit unui comunicat remis presei, KFC recrutează pentru posturile de lucrător în bucătărie, bucătar și casier în București, dar și în orașe precum Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Oradea și Arad.

Cei care își doresc să se angajeze la KFC România pot opta pentru un program de lucru de 12 ore, 8 ore, 6 ore sau 4 ore, în funcție de nevoile personale și profesionale ale fiecăruia. La angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 6 luni, 1 an și 2 ani, tichete de masă și alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne. În cazul unui Crew Member, de exemplu, veniturile brute pot ajunge până la suma de 3.400 lei raportat la un program full time, de 8 ore.

Pentru angajarea la nivel de new entry nu este nevoie de experiență anterioară. Angajaților li se oferă traininguri specializate, care îi ajută atât pe cei recent intrați în echipă să se integreze ușor și să își înțeleagă atribuțiile, cât și pe cei cu experiență, care își pot construi o carieră profesională în cadrul unei companii internaționale. Noii angajați au acces atât la instruire practică în restaurant, realizată de experți, cât și la training-uri online, sub formă de cursuri și teste.Mai multe detalii despre angajarea la KFC sunt disponibile pe site-ul www.kfc.ro, dar și pe rețelele de spcializare ale companiei.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri