Larisa Florian a terminat pe 7 la Europenele de judo. Emotii pentru un alt oradean din competitie

România participă cu o delegație de 12 sportivi la Campionatele Europene de judo ediția 2017, care se desfasoara în capitala Poloniei, Varșovia. In prima zi a competitiei, Monica Ungureanu a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 48 kg.

La cat. 52 kg, oradeanca Alexandra Larisa Florian a ocupat locul 7, după ce a învins-o în optimi pe Reka Pupp (Ungaria), prin ippon, dar a pierdut în sferturi în fața portughezei Joana Ramos (ippon), iar apoi a cedat și în recalificări în fața elvețiencei Evelyne Tschopp (ippon). Andreea Chițu, medaliată cu bronz anul trecut și campioană a categoriei în 2012 și 2015, a fost învinsă și ea de Joana Ramos, în optimi (ippon).

Vineri, 21 aprilie, ajung pe tatami baietii de la categoriile mijlocii: Marcel Cercea și Alexandru Raicu luptă la 73 kg, iar la 81 kg vor lupta oradeanul Vlad Vișan și Elemer Szocs. Loturile olimpice sunt însoțite de 4 antrenori, Simona Richter și Gianina Andreica la feminin, oradenii Aurelian Fleisz și Emil Morar la masculin, medicul Mirela Pop și masorul Mihai Hanas.

Distribuie informația
Alte știri