Las-o, mă, că merge așa! Ne-am obișnuit deja! – DN76, azi

Că DN76 Oradea-Deva e mai practicabil ca în urmă cu șase luni e o realitate ce nu poate fi contestată. Totuși, promisiunile privind finalizarea lucrărilor la nivelul căii de rulare sau scoaterea integrală a semafoarelor pe tronsoanele din Bihor nu sunt susținute de situația reală din teren.

Dacă exact în urmă cu o săptămână, ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a convocat presa la Ștei pentru a anunța, cu satisfacție, evoluția pozitivă a lucrărilor din ultimele patru luni și jumătate, există probleme la Pocola, unde un pod nu este la gata, aceeași situație constatându-se și la Rieni. Circulația în  Ștei rămâne deviată pe centură, iar la ieșire din Cărpinet spre Criștioru de Jos se văd clar lucrările de peticire. În unele locuri, însă, pe lângă gropi, asflatul prezintă denivelări evidente. Singurul semafor rămas în funcțiune, cel de la Criștioru de Jos, face parte din peisajul cu care localnicii s-au obișnuit deja.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri