Lazar Dobožanov este noul jucător al echipei de polo pe apă CSM Oradea

Foto: vaterpolovesti.com

Dobožanov se află la primul contract în România. Lazar ocupă postul de portar și sosește la CSM Oradea de la celebra Novi Belgrad, grupare căreia s-a alăturat vara trecută ca înlocuitor pentru Radoslav Filipovic, cel care a apărat buturile lui CSM Oradea în sezonul 2023/24.

Născut pe data de 21 Decembrie 1995, la Novi Sad, Dobožanov a jucat de-a lungul carierei pentru Partizan Belgrad, Steaua Roșie Belgrad (un sezon), Radnicki (cinci sezoane în două perioade diferite) și Novi Belgrad (un sezon).

Lazar este component al echipei naționale a Serbiei, alături de care a bifat deja 20 apariții la Campionatele Mondiale, Cupa Mondială și Campionatele Europene. El a fost campion mondial de juniori în 2015 și medaliat cu bronz la Cupa Mondială din 2018.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri