Lecții despre trucuri magice, oferite on-line de Eduard și Bianca

Din această săptămână, pe pagina oficială a celor doi magicieni, intitulată Eduard și Bianca, precum și pe canalul youtube intitulat Eduard și Bianca-Magicienii, sunt deja la dispoziția copiilor o serie de tutoriale, iar magicienii promit că în această perioadă de vacanță forțată vor adăuga, pentru prichindei câte doua-trei tutoriale noi pe săptămână. Trucurile sunt accesibile copiilor cu vârste mai mari de 6 ani.

Cutia cu magie este cel de-al doilea proiect pentru copii lansat de cei doi magicieni. Primul a fost volumul Cartea cu Magie, lansat în luna noiembrie a anului 2019. Volumul, care cuprinde 40 de trucuri explicate, se adresează copiilor cu vârste între 5 și 12 ani.

„Am creat această carte cu activități tot pentru a le oferi celor mici nu doar o alternativă la tehnologia de care devenim dependenți, ci și ocazia de a face lucruri uimitoare cu obiecte de zi cu zi”, a spus Bianca, subliniind, totodată, că învățarea acestor deprinderi le dezvoltă celor mici și încrederea în sine. Și trucurile prezentate în volum sunt realizate cu obiecte care se găsesc în orice casă, pentru a nu pune părinții în dificultate.

Distribuie informația
Alte știri