Legatura lui Lucian Bode cu Oradea. Cine este ministrul propus la Transporturi

Deputatul de Sălaj Lucian Bode, propus de PNL pentru funcţia de ministru al Transporturilor, a fost în 2012 ministru al Economiei în guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu. În prezent este preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor.

Lucian Bodea are 44 de ani, este din judeţul Sălaj şi a absolvit Facultatea de Electrotehnică şi Informaticăîn cadrul Universităţii din Oradea în 1998. Are un masterat în „Managementul Securităţii în Societatea Contemporană”, obţinut la Facultatea de Istorie şi Filozofie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Acesta a profesat ca inginer în cadrul companiei Electrica SA, pe Sucursala de distribuţie a energiei electrice Zalău, post avut în paralel cu funcţie de consilier local în perioada 2000-2004 al comunei Valcău de Jos şi cu cea de consilier judeţean din 2004 până în 2008. În anul 2012 a devenit deputat din partea PDL, an în care a avut un mandat de patru luni de ministru al Economiei, urmând ca în 2015 să devină membru PNL.

Distribuie informația
Alte știri