Legendara formație Guns N’ Roses susține un concert la București, în formula clasică, consacrată

Foto: Guns N' Roses/Facebook.com

Formația GUNS N’ ROSES va concerta la București pe 16 iulie 2023, pentru prima oară în formula clasică, consacrată.  

Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Arena Națională și îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan.

Biletele vor fi disponibile pentru publicul larg începând de vineri, 24 februarie pe iaBilet.ro.

Axl Rose, Slash și Duff McKagan și-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în această formulă de la turneul Use Your Illusion Tour (1993).

Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei și a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapa europeană a turneului a fost întreruptă în 2020 din pricina pandemiei și reluată în 2022, în 13 orașe, începând cu Lisabona (4 iulie 2022) și încheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).

Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor și festivalurilor din lume, pe toată durata verii și în toamna.

Trupa de powerhouse rock demarează turneul pe 5 iunie la Tel Aviv și va continua cu spectacole în Europa, sub același line-up clasic, ajungând la București duminică, 16 iulie 2023, pe scena Arenei Naționale.

Distribuie informația
Alte știri