Legile Justitiei, votate cot la cot de deputatii bihoreni de la UDMR si PSD

Parlamentarul oradean, Silviu Dehelean, a postat pe Facebook o fotografie cu cei 5 deputati bihoreni  care au votat prima Lege a Justiției,  Biró Rozália-Ibolya,  Bogdan Gheorghe-Dănuţ, Gherman Dumitru,  Roman Ioan Sorin,  Szabó Ödön pe care ii apostrofeaza ca voteaza la comanda lui Liviu Dragnea.

„Vă simțiți mândri doamnelor și domnilor deputați de ce-ați făcut? De lovitura pe care o dați statului de drept și democrației din România?” , si-a intrebat parlamentarul USR colegii.

Plenul Camerei Deputatilor voteaza miercuri celelalte doua legi ale justitiei – modificarile la Legile 304 si 317, intr-o sedinta care a debutat cu scandal pe tema modificarilor aduse in mare viteza, chiar miercuri dimineata, de catre cei de la PSD. PMP a protestat, in stilul USR, cu pancarte improvizate cu textul „Jos Cenzura”.  Potrivit hotnews.ro, intre modificarea la regulament si legile justitiei, pe ordinea de zi a plenului se afla si alte proiecte, unele insa care nu vor putea fi votate intrucat nu au raport din partea comisiei, obligatoriu procedural. Unul dintre acestea este proiectul UDMR de infiintarea  Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu-Mures.

 

Distribuie informația
Alte știri