Lemn fără acte, confiscat cu tot cu autotrenul care îl transporta, în Bihor

Marți, 21 martie a.c., în jurul orei 16.18, pe drumul județean 792A, pe raza localității bihorene Belfir, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din comuna Buntești, județul Bihor, în timp ce transporta cu un autotren 15,51 metri cubi de material lemnos, de diferite specii, fără proveniență legală.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport.

Totodată, a fost dispusă ridicarea în vederea confiscării a celor 15,51 metri cubi de material lemnos fără proveniență legală, în valoare de 5.000 de lei, precum și a autotrenului cu care a fost efectuat transportul de material lemnos, în valoare de aproximativ 300.000 de lei.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri